Kisfiam tejfehérje allergiája megnehezítette az életünket. Ide gyűjtöttem össze néhány receptet, és remélem én is tudok így segíteni valakinek! Jó étvágyat! ( Köszönöm szépen azoknak, akiknél receptet találtam)
2012. február 16., csütörtök
Svéd zabtallér
Hozzávalók:
15dgk liszt
1mk.sütőpor
30dkg zabpehely
20dkg cukor
1dl méz
1dl zabtejszín vagy szójatejszín
15dkg növényi margarin
A lisztben elvegyítjük a sütőport,majd hozzáadjuk a zabpelyhet, a cukrot, a mézet, a tejszínt, és a megolvasztott margarint.Az egészet robotgéppel jól összedolgozzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe halmokat rakunk egy-egy teáskanállal, és kb.8 -10perc alatt készre sütjük közepes hőmérsékletű sütőben.
Forrón még lágy, de amint kihűlt máris szedhetjük le a tepsiről.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése